grumpy cat girl

Bästa hipstern i landet fyller år. Jag vet inte hur många men jag vet om att jag är så himla glad att hon inte tycker hon är för cool för att vara min kompis. Så häromkvällen kladdade jag ett litet tjurigt porträtt. 
LUV YA AS MUCH AS NME LOVES ALEX TURNER <3<3<3 

scribblings on the walls
scribbler is Lisa Thorängen

haha, älskar chrissys madface <3<3 ;)

2014-01-27 @ 15:09:33
URL: http://tekoppenochjag.blogg.se/
scribbler is chrissy

Haha! Men exakt så känner jag också!! Du är ju den coolaste jag känner. Det är världens ära att få vara din kompis! Och jag är så himla mallig över att jag fått ett så fint porträtt också, har visat alla hehe 😀 ps vill du gå på stockton calling med mig och några kompisar? Det är den 19 april, är en stadsfestival med maaaaassa snygga indiepojkar up north. Och den kostar £15. Säg att du kan! <3

Svar: Jag är så himla på! Hur pass spikat är det? Vilka åker och var bor man?Jaa, fan vad pepp jag blev nu! <3
Jennifer Palmblad

2014-01-28 @ 00:30:37
URL: http://highfivelivet.blogspot.co.uk
scribbler is chrissy

Åh vad kul!!! Än så länge är det min unikompis Madhia och hennes polare som jag inte känner, men som verkar cool, jobbar på pub och så. De två har redan köpt biljett och bokat hotell! Jag väntar tills löning. Tror det kan bli raggarhelg deluxe hah. Vi bokar snarast tycker jag!!! Ps det är Madhias hemstad så hon kan alla coola hangouts. Vi var där förra året och jag har ärligt talat aldrig sett så många snygga killar i stuprörsjeans.

Svar: Men du, säg till om vilket hotell och när du ska boka så får jag se till att fixa. Bäst blir dock om februari hinner gå först men jag har lite sparpengar jag kan använda annras ändå. Åh, såg att Public Service Broadcasting ska dit, peppen alltså!Åka på stadsfestival nottut och hänga med snyggingar i stuprörsjeans låter fan ultimat.
Jennifer Palmblad

2014-01-29 @ 02:26:19

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0