a teenage dream's so hard to beat

Att dissa eller att inte dissa. 
Något av det absolut bästa med att bo i en stad som London är att det finns orimligt mycket folk och det är förbannat jävla trevligt tycker jag.På senaste har jag blivit helt makalöst sällskapssjuk, så när en grabb på mitt jobb ville jag skulle sitta och spana in killar med/åt honom på hans mobil över lunchen blev jag lite lätt intrigued. 
Appen heter Tinder och allt är väldigt ytligt. Du får se ett fotografi på någon som passar in i en åldersgrupp och på en distans som du själv har valt. Du kan trycka ja eller nej. Trycker både du och den andra personen ja till varandra kommer en liten chatruta upp och helt plötsligt lär du känna någon ny. Kanske bara någon att prata med en tråkig vardagskväll, kanske ett härligt spontant one night stand, kanske någon att dricka öl och spela biljard med eller varför inte en framtida vän. 
Känns lite som att fönstershoppa, fast med söta pojkar.
 
Och sen kan man ju alltid gå på en livs levande dejt, som vuxna människor och folk på film gör, dricka öl, dansa med skäggiga män i 80-tals klänningar, hålla hand när man tar sig genom folkmassor och hångla helt galet mycket. Så det gjorde jag igår. Men den här stilige grabben. Han hade långkalsonger innanför sina stuprörsjeans, rullar de bästa cigaretterna jag någonsin rökt och har lämnat massa härliga doftspår på min hud. Tummen upp för Tinder alltså. 
Och för en ny tokigt trevlig bekantskap.

scribblings on the walls
scribbler is Michaela

SUPER BABE!!

Svar: Agreed, hah x
Jennifer Palmblad

2014-01-12 @ 22:41:59
scribbler is Daniella 🌙

ah helt lovely ju

2014-01-13 @ 03:00:10
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is lisa

hihi vad fint

2014-01-13 @ 20:13:53
URL: http://popflickan.blogg.se
scribbler is erika

haha laddade ner och antingen är jag jättekräsen eller så hänger inga stockholmshotties på den appen! :(

Svar: Har en vän i södra Sverige som säger samma sak. Har blivit himla bortskämd med London alltså, så mycket fint folk överallt.
Jennifer Palmblad

2014-01-18 @ 14:42:37
URL: http://obetydligt.blogspot.se/
scribbler is Daniella 🌙

Kom att tänka på detta igår och ba ja men varför inte. klockan 18 ska jag ta en kaffe med en snygg fransman som pluggar på chalmers. tack!!

Svar: Men heja!
Jennifer Palmblad

2014-03-30 @ 16:10:23
URL: http://daniellachanelle.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0