youth knows no pain

Jag litar inte på känslor. Det är fan livsfarligt. 
Pojken från Bournemouth och jag har gjort slut och vi var fan inte ens tillsammans. Han är för fucked up och jag är för fucked up och jag mår som jag vill kräkas konstant. Idag planerar jag att dricka rödvin och kedjeröka, enbart lyssna på Lykke Li och slå huvudet stenhårt mot kaklet i duschen. Jaa, typ så. Fan ta allt, jag orkar bara inte.
 
 
 
 

scribblings on the walls
scribbler is moa

om du vill prata så finns jag alltid här. dricker gärna rödvin med dig när jag kommer hem ikväll, om du vill. puss

2014-02-06 @ 15:08:02
scribbler is Mia

jag är sämst på att prata och ge råd, men lyssnar gärna om du vill prata eller skriva (och dricker gärna rödvin). kaninpuss

2014-02-06 @ 15:19:37
URL: http://miakristinacecilia.blogg.se/
scribbler is Chessie

åh vännen, puss på dig det blir bättre!

2014-02-06 @ 15:56:50
URL: http://chessiedarling.blogspot.com
scribbler is Lina

är typ i samma känslorymd just nu. Men jag och den där pojken har börjat träffas igen, men man bara känner hur allt håller på att falla samman igen för att båda två är för fucked up. Jag önskar att man kunde rädda varandra.

Svar: Fortsätt att träffas för att ni vill det, men rädda inte varandra. Det funkar inte så. Ha tusen fina saker vid sidan av som får dig att le, inte bara han. Annars kommer det brista igen. Men kyss honom hårt som tusan när ni ses och var glada över att ni vill vara med varandra. Bara det är ju något helt fantastiskt.
Jennifer Palmblad

2014-02-06 @ 16:02:51
scribbler is anna.

kommer med öl och kärlek om fyra dagar!

2014-02-06 @ 16:17:45
URL: http://annajooy.wordpress.com
scribbler is chrissy

<3<3<3<3 VET att allt ar skit. MEN snart kommer Anna och halsar pa dig!!!! Fatta att fa hanga med henne, ah da kommer du genast piggna till lite. Och sen nan gang inom den snara framtiden nar vi bada inte ar helt skint sa SKA vi ta vart pick och pack & elope together! och ba glomma allt for en helg och vara skitlyckliga. alternativt ej lyckas glomma ett skit men supa tills vi blir glada nog att vi kan dansa tills vi svettas. PUSS DU AR BAST! <3

2014-02-06 @ 16:32:32
URL: http://highfivelivet.blogspot.co.uk

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0