veckornas vecka 2014

 
Helt plötsligt bara dök världens lustigaste vecka upp då allt hände på en och samma gång.
1. Jag sa upp mig från mitt jobb med omedelbar verkan. Därmed slutade morgonångesten och panikattackerna som på beställning. Lämnade in pass och nycklar samt kramade mina finaste farväl. Och nu behöver jag aldrig mer åka till helvetet som är Oxford Circus om jag inte absolut vill själv. Tummen upp.
2. Sprang ifatt en buss på måfå och tog mig till min bästa del av London: Hampsead Heath. Gick runt i någon timme och fotograferade analogt och påminde mig själv om hur fint allting är. Tummen upp.
3. Haft dag och natt-konversationer med en människa jag aldrig ens träffat. Blivit full i skratt och i ärlighetens namn ganska förtjust. Fast jag tar det försiktigt, ett steg i taget. Fast han är fin. Tummen upp.
4. Vaknat bredvid honom och hans sneda leende. Definitivt tummen upp.
5. Dansat och druckit med mina tre bästa. Ikväll bär det av till gamla goda Old Blue Last här i krokarna för att stampa fötterna i takt till svänginga Drowners som är i stan. Matt Hitt sjunger. Tummen upp.
6. Och igår hade jag mitt första skift på nya jobbet. Jag är virrig och lite lätt borttappad, vet bara vad jag gör hälften av tiden men jag har jävligt kul. Ska få riktig barträning och servera skiten ur postkoden EC3. Tummen upp här med.
 
Så ja, det har hänt mycket på en vecka.
Och det är läskigt för allt känns så jävla bra att jag knappt vågar tänka på det. Lite rädd att något ska falla, att jag ska snava och göra mig illa. Men än så länge har jag bara kul. Jävligt välbehövt ska nu veta.
 
Pusskram

scribblings on the walls
scribbler is agge

Najs att det lättar lite eller mycket! Hoppas det håller i sig så länge att ett bakslag går att skaka av lätt som en plätt! :) Sjukt söt kille btw!!!!

2014-02-27 @ 00:43:28
scribbler is Lisa Thorängen

Åh vad underbart! Blir ärligt jätteinspirerad av ditt londonliv! vad jobbade du med för nåt innan du sa upp dig? kram

Svar: Jag var jobbade i en butik på Oxford Street. Inget jag rekommenderar.
Jennifer Palmblad

2014-02-27 @ 17:46:23
URL: http://tekoppenochjag.blogg.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0