veckornas vecka 2014

 
Helt plötsligt bara dök världens lustigaste vecka upp då allt hände på en och samma gång.
1. Jag sa upp mig från mitt jobb med omedelbar verkan. Därmed slutade morgonångesten och panikattackerna som på beställning. Lämnade in pass och nycklar samt kramade mina finaste farväl. Och nu behöver jag aldrig mer åka till helvetet som är Oxford Circus om jag inte absolut vill själv. Tummen upp.
2. Sprang ifatt en buss på måfå och tog mig till min bästa del av London: Hampsead Heath. Gick runt i någon timme och fotograferade analogt och påminde mig själv om hur fint allting är. Tummen upp.
3. Haft dag och natt-konversationer med en människa jag aldrig ens träffat. Blivit full i skratt och i ärlighetens namn ganska förtjust. Fast jag tar det försiktigt, ett steg i taget. Fast han är fin. Tummen upp.
4. Vaknat bredvid honom och hans sneda leende. Definitivt tummen upp.
5. Dansat och druckit med mina tre bästa. Ikväll bär det av till gamla goda Old Blue Last här i krokarna för att stampa fötterna i takt till svänginga Drowners som är i stan. Matt Hitt sjunger. Tummen upp.
6. Och igår hade jag mitt första skift på nya jobbet. Jag är virrig och lite lätt borttappad, vet bara vad jag gör hälften av tiden men jag har jävligt kul. Ska få riktig barträning och servera skiten ur postkoden EC3. Tummen upp här med.
 
Så ja, det har hänt mycket på en vecka.
Och det är läskigt för allt känns så jävla bra att jag knappt vågar tänka på det. Lite rädd att något ska falla, att jag ska snava och göra mig illa. Men än så länge har jag bara kul. Jävligt välbehövt ska nu veta.
 
Pusskram

mitt analoga liv

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Första rullen från min nya analoga kamera. Lördagen första februari, Hackney, Spitalfields, Tower Hill och Tower Bridge.

let's get drunk and tell each other everything we don't dare say sober darling

 
 
Lyssnar på James Blake, röker lite för mycket.
I helgen har jag träffat två för mig nya människor som lever helt olika liv från mig och för en liten stund har vi skapat oss egna minivärldar där vi funkar perfekt ihop, bara skrattar, klirrar ölglas mot varandra och låter den andra vinna i poker med ett snett leende. Och jag tror att jag andas lite bättre nu, men det kommer ta tid innan marken jag står på blivit helt stadig igen. Men det är okej.
 
Nu behöver jag någonting nytt. Söker nya jobb och nya sätt att förhålla mig till folk på.
Anna kommer och stannar i en vecka och Bea över en långhelg. Det finns så många fester, så mycket kul att göra och så mycket nonsens att prata om. Ska bli en såndära riktig tummen-upp-vecka. 
Ska bara försöka lära mig att inte bli så intensiv. Vara cool istället. 
Hrm, lär bli svårt.

lillsorken har städdag

Mimi och hennes nystädade rum för två veckor sen. Bara för att ha något fint att titta på <3

youth knows no pain

Jag litar inte på känslor. Det är fan livsfarligt. 
Pojken från Bournemouth och jag har gjort slut och vi var fan inte ens tillsammans. Han är för fucked up och jag är för fucked up och jag mår som jag vill kräkas konstant. Idag planerar jag att dricka rödvin och kedjeröka, enbart lyssna på Lykke Li och slå huvudet stenhårt mot kaklet i duschen. Jaa, typ så. Fan ta allt, jag orkar bara inte.
 
 
 
 

mellan flaskor glas och fimpar

Just nu funkar jag inte alls.
Gråter och skakar, får stressrelaterade utslag runt bröstkorgen, sover hackigt och har tappat aptiten. Förlåt världen samt nära och kära om jag verkar kall, introvert eller svår att ha att göra med. Jag bara fixar inte riktigt att ha och göra med mig själv för tillfället. Allting känns för mycket och för stort. Så därför har jag delat in dagen tre mindre projekt som känns överkomliga.
1. Prata med min läkare/boka tid för ett samtal om min medicinering. Kanske dags att öka rackaren i hopp om stabilisering.
2. Gå och handla. Både för att komma ut ur lägenheten och för att köpa något att äta. Välja ut något jag är det minsta lilla sugen på och sen se till att äta upp det, hur många timmar och minimala tuggor det än får ta.
3. Göra något som får mig att le. Fast jag tror inte jag fixar det just nu. Alls.
 
Ja, det var väl det.
Hejdå helveteshelgen och hallå tjuriga veckan.
Bättre tider, snälla karma?

RSS 2.0