världens finaste bokmärke

När en vänder sida efter sida efter sida i fina historier vill en klart spara med något absolut lika fint, om inte finare! Så jag stal de mug shot-liknande passfotona Nat tog förra veckan. Han ser lite sådär lagom hunkig och farlig ut. Kan inte låta bli att låta fingrarna leka med bokmärket mellan kapitlen. 
Oj, så bra det kan vara att läsa ibland.
 
Använder ni något kul bokmärke förresten? Eller är ni kanske en grupp hundöronindivider?

scribblings on the walls
scribbler is linda

jag gör antingen hundöron eller så lägger jag boken uppochner liksom på de sidorna jag är. min grabb däremot har något slags magiskt minne och slår bara igen boken och kan komma ihåg precis vilken sida han var på ändå.

Svar: Han är säkert sån som läser jättesnabbt och kan göra det på bussen intill skrikande barn med utan att bli störd, eller hur? Tänk den som ändå vore lite mer sån...
Jennifer Palmblad

2014-12-22 @ 11:53:55
URL: http://backtomyhouse.blogg.se
scribbler is Saga

Efter att ha sett ditt fina inlägg så tänker jag tvinga in min pojk i ett photobooth med mig, det kanske booster läslusten lite också!

2014-12-22 @ 14:17:48
URL: http://marxgrav.blogg.se
scribbler is ensammatankar

jag brukar göra hundöron i mina egna böcker, på fina ställen som jag vill läsa om. Annars memorerar jag oftast sidan jag slutade läsa på, då jag oftast tappar bokmärken och sådär.

Svar: Jag tycker på något vis det är himla fint när jag ser att folk viker hundöron, markerar sidor de tycker om, men jag fixar inte att göra det själv. Känner mig taskig mot boken då. Lustigt, jag vet.
Jennifer Palmblad

2014-12-22 @ 23:57:55
URL: http://ensammatankar.blogg.se
scribbler is hanna

Alltså, det där är dödsgulligt! Jag viker i nio fall av tio hörn. Är det en inbunden bok brukar jag försöka att använda bokmärke, vilket går lite si och så, men ambitionen finns där iaf

Svar: "Ambitionen finns där" hih söt x
Jennifer Palmblad

2014-12-23 @ 17:11:59
URL: http://ships.blogg.se
scribbler is malin

jag ryser av hundöron, så jag är verkligen en bokmärksperson. det slår mig nu att mina två absoluta favvobokmärken faktiskt kommer från London. ett från national gallery och ett från en musikal... jag ser fram emot din agatha christie-utmaning!

Svar: Vilka är motiven?
Du får hemskt gärna vara med och läsa och diskutera. Så läser du någon av böckerna så skriv och kommentera i inläggen som kommer varje månad. Ser fram emot det jag med. Har precis läst två samlingar noveller av henne så peppen är här!
Jennifer Palmblad

scribbler is Vicky

fotoautomatremsa är ju perfekt som bokmärke!! måste skaffa ett sånt. har tyvärr ingen man men kanske får ta med mig själv då. <3

Svar: Men du, be en av de finaste du vet ta en remsa åt dig och skicka till dig. Hur fint hade inte det varit?!
Jennifer Palmblad

2014-12-26 @ 14:24:06
URL: http://vickys.se/
scribbler is malin

oj! här har jag visst kommenterat och fått svar från dig och allting, och så har jag glömt svara dig. förlåt! hursom, motiven på bokmärkena är en ängel (från en målning på national gallery) och Fantomens mask (ett i svart läder från Fantomen på operan)


what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0