i brist på händelser

Just nu är jag dunderförkyld. Jag hostar som det inte fanns någon morgondag och tycker lite lagom synd om mig själv. Är typ behagligt sjuk, ni vet. Inte så att jag är döende, utan värktabletter hjälper och dämpar, och jag kan nästan få det lite mysigt under alla filtar, täcken och varma vattenflaskor.
Fast ingenting händer. Och jag har slarvat bort min batteriladdare till kameran i flytten från London, så fotografera små vardagsting går banne mig inte heller. Så fö nu, för att avbryta nostalgitrippen à la 2014; en liten lista som jag hade sparad i en bakficka. För att fylla i listor vet vi ju alla är på topp tio listan över... det mesta.

 
Oj vad stor bilden blev. Nästan en Jennifer i naturlig storlek. Det ni! 

Vad har du på dig?

Invirad i ett täcke + dubbla raggsockar + fleecemorgonrock + gråa tröjan på bilden. Bara täcket jag är invirad i dock. Resten har jag klädd mig i. Lite halvdant kanske, men ändå.

Hur mår du?

Tack, jag mår sisådär. Slutar inte nysa. Har en tjock vit kräm utsmetad runt näsan och överläppen då min stackars hud fått genomlida mycket snorpapper. Och så har jag sjörövarhosta. Och tycker synd om mig själv, som en femåring typ. Känns lite bättre då.

Vad önskar du just nu?

Ingen mera vinter. Bort bort bort med livsfarligt hala trottoarer och fuktig kall luft som når in i de innersta tröjlagren. Snälla ge mig vårväder, ge mig blommiga buskar, ge mig vindar som är lite busigt kroppstempererade, och möjligheten att inte behöva bära tights under leggings under långkjol. Snälla?

Vad ska du göra imorgon?

8 timmar på jobbet, sen bussen raka vägen hem till ovanvåningen där Nats alltid sådär perfekt varma famn väntar. Och sen ska jag stanna där. 

Och dagen efter?
Kan hända att jag gör något så tokigt som att inte fira nyår. Jag har biljetter till London, men vill liksom inte riktigt. Känner att vårrullar och en deckare i badet lätt slår allt. Plus botar ondskan själv; förkylningen.

Vad skrattade du senast åt?
Honom. Alltså fan vad han gör mig lycklig.

Vad grät du senast åt?
Honom. För ibland är det inte så himla lätt, även om det är det bästa i världen. Och det är okej. Orka vara perfekta paret. Så länge vi är oss kan jag inte önska mig annat. 

Senaste köp?
Tesco har reducerat priset på julmat. Fick med mig en ostbricka med inte mindre än 7 sorters ost på hem! Kände jag behövde det efter en jobbig dag.

Vem sov du senast med?
Varmvattenflaskan jag döpt till Kettle och två täcken. Och 25 minuter med min Nat med innan jag var tvungen att springa iväg och jobba.

Vad läser du just nu?
Har precis påbörjat Agatha Christies 'The Mysterious Affair at Styles', första i Januariklungan.

Senast sedda film?
Jag vet verkligen inte. Tittar mest på serier. Fast vill himla gärna se The Intimidation Game. Har ju faktiskt inte varit på bio här i Nottingham än, bäst att en passar på!

Vem var den senaste som ringde dig?
Robb. Och det var förra veckan. Är himla lite av en telefonindivid just nu.

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
'Hot cocoa and whipped cream!' 

Vart vill du åka just nu?
Vill bara vara hemma, men gärna lite ledig. Vill ha min går runt i alla kringelikrokar jag ännu inte känner här i stan och fota analogt, pyssla, sitta på ett fik i timtal och bara läsa. Typ vardagslyx. 

Nästa planerade resa?
Ska till Sheffield över dagen med Chrissy i Januari. Alltså så mycket längtan!!! Och sen tar jag med mig Nat till hemtrakterna i Skåne i mars. Ger mig riktigt bra magpirr varje gång jag tänker på det.

Och till slut ett tips?
Oj, jomen jag vet! Det finns så himla många galet bra franska bulldogs att följa på instagram! Spana in Frenchiebutt, Adele, Dexter, och Miüda. Djurkonton på ig är verkligen det bästa. Så himla bra att muntra upp sig själv med, eller bara scrolla igenom och fnissa åt.

 

Hur som helst, klart slut för nu.
Och håll tummarna att min laddare kommer med posten snart!


scribblings on the walls
scribbler is cecilia

vad jobbar du med? #supernyfiken

:))

Svar: Jag jobbar som säljare på ett kontor. Har tillsammans med en annan fin hand om alla våra skandinaviska kunder. Så jag får prata svenska varje dag, vilket är rätt trevligt faktiskt.
Jennifer Palmblad

2014-12-29 @ 22:56:40
scribbler is sandrafotar

Åh, eftersom du gillar att följa frallor på ig så tänkte jag tipsa om att jag har ett konto för min fralla: selmathefrenchie. Kanske dumt att tipsa om i och för sig eftersom jag är oerhört inaktiv där nu för tiden. Men det finns väldigt många gulliga bilder där!

Och för att inte bara tips om min egen: hemmothefrenchie är en fralla som bor i Finland. Han är också en riktig fining alltså.

Nu går jag nog tillbaka till att bara smyga omkring på din blogg igen (som är så fin och bra!), vilket jag har gjort i några år nu, haha :)

Svar: Alltså vas du är bra!
Följer din lilla Selma nu, så uppdatera mycket. Och hälsa hen hur söt hen är. Åh 💕
Jennifer Palmblad

2014-12-30 @ 16:03:51
URL: http://sandrafotar.wordpress.com/
scribbler is sandrafotar

Det ska jag helt klart försöka göra :) Så kul att se att du hittade dit!

2015-01-01 @ 11:58:50
URL: http://sandrafotar.wordpress.com/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0