floor living// floor drawing


Söndagen var meningen att vara en lagom produktiv och mysig dag. Jag började med att göra något som ja inte gjort på flera år: jag ockuperade hela köket för att baka. Vi har en bake off på jobbet i veckan och jag tänkte bjuda på hallonmarmorerade brownies. De var jättefina. Tills de skulle in i frusen... då kollapsade allt pladdask och ser nu ut som smet igen. Trött och besviken låste jag in mig i vardagsrummet. Och när skymningen satte igång på riktigt tände jag ljus och bläddrarde i mina skissblock lite. Obligatoriskt body butter med på bild. Min hud hatar vinter.

Älskar stearin som flödar över gamla vinetiketter. Trivia: alla vinflaskor jag köpt senaste halvåret (typ tre) har varit baserade på utseende. Gäller att planera i förväg liksom. Och återvinna. Och mysa i vintermörkter. Hih.


Vi kikar på lite skisser. Först ut är en rynklig liten shar pei som jag blivit kär i. Jag bestämde mig för ett tag sen för att lära mig att rita med byros. Och det går... sådär. Inte alltför illa faktiskt. Att skugga kan vara en mardröm men när det blir bra är det värt allt besvär. 


Ritade lite pojkvän en ensam kväll. Baserad på den här bilden.

Och den här grabben med Rapunzel-hår väntar bara på att jag ska införskaffa lite fler fäger så tischan kan bli färglagd. Kanske decemberlönen kan hjälpa. Eller januari. Eller, jaa... vi får se.

Just nu jobbar jag lite på den här takterassen med gigantiskt fairy lights. Byros denna med. Nu ska bara en stad in i bakgrunden och kanske något mysigt på bordet. Och sen skugga skugga skugga. 
 
Har ni lite kul inspiration får ni gärna dela med er. Alltid kul att samla på sig lite extra fint. Och mina helgkvällar är ofta ganska mörka, ensamma, och kalla; perfekt för penna och papper. Precis som ikväll!

 

scribblings on the walls
scribbler is VASKO

Sjukt snygga skisser :) Mysiga bilder också! ^^

sv: Jooodu vad jag fått höra att jag liknar Lorde nu på sista tiden haha.. Kul kul :)

2014-12-16 @ 14:31:56
URL: http://vasko.blogg.se
scribbler is Sandra Leone

Vad duktig du är!
Lider med dig, jag förbrukar body butter som få den här årstiden.

Svar: Men jaa, jag har slutat raka benen helt, vilket jag faktiskt brukar tycka om att göra, för huden blir bara galet torr. Ser typ marmorerad ut. Och lipsyl sen alltså... vågar inte gissa på hur mycket jag spenderar på det under vintern...
Jennifer Palmblad

2014-12-16 @ 17:34:46
URL: http://lingers.blogg.se/
scribbler is Klara

Åh, vad jag blev sugen på att teckna lite själv nu. Svar peien är ju hur gullig som helst. Vad duktig du är!

Svar: Tack ska du ha x
Jennifer Palmblad

2014-12-17 @ 19:00:17
URL: http://klaragenberg.blogg.se
scribbler is Beata

du ritar sååå bra, galet!

Svar: Tack och puss, fina du!
Jennifer Palmblad

2014-12-21 @ 16:03:25
URL: http://radarmagazine.se/beata/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0