2014; juli, augusti, september

 
Första juli firade jag och Bug 4 månader som handhållare offentligt så vi hängde såklart med alla fina små katter på Londons egna kattcafé Lady Dinah's Cat Emphorium. Så mycket kel, och thé, och fotande, och kattnår, och kel, och 'naaaaah', och pussar. Helt perfa.
Det låg ett helt olidligt sommarväder över London och som vanligt gömde jag mig mest bara inomhus med en flaska vatten och alla möjliga fönster och dörrar på vid gavel. Fast ibland blev det lite äventyr med. Jag fotade i Abney Park med Moa och Mia, drack öl i Camden, och reste hela vägen till Kristianstad för att se mina två bästa vänner vigas på rekordtid. Alltså verkligen, borde haft stoppur på mig. 
Fast ganska så ofta så bara.., gick det inte. Min medicin tog slut och det blev krångel med att hämta ny i samband med flytten till Cheshunt. Så jag var utan ett tag. Sen började jag igen utan att trappa upp. Och alltså bara BANG! HAr inte mått så förtvivlat dåligt sen jag var sjutton och allt i livet bara var svart och vitt och ångest. Panikångest hörde till och jag grät dagligen, var jag än befann mig. Var tvungen att lämna in min avskedsansökan på jobbet två veckor tidigare än tänkt för jag fixade bara inte att vara utomhus, att vara iväg, att prata med folk, att vara tyst, att tänka, att känna, att må. Så jag tog långledigt. Och jag mådde skit.
Fast något fint hände med. Tre korta dagar i Cardiff. En intervju med VeckoRevyn. Skriva klart min novell. Och så det största då; jag och Nat hittade ett hus på tre våningar som bara kändes som hemma. Så vi skrev på ett kontrakt och flyttade. Till Nottingham. Till inget särskilt, men en framtid tillsammans. Och min bästa Anna var såklart på plats för att bära piano och dricka cava. Och så blev allt himla nytt. Inget mera London, inget mera Hackney, inget mera det jag älskat så fruktansvärt jättemycket. 
Och sen bröt jag ihop.

scribblings on the walls
scribbler is moa

<3

Svar: Moa 😘
Jennifer Palmblad

2014-12-30 @ 21:48:10

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0