2014; april, maj, juni

 
När våren blev varmare började jag tortera mitt hår med blekmedel utan dess like. Först blev det rött, sen lila, sen blått, sen turkost, sen orange... och sen var det ganska dött och trött på mig. Fast kul var det så länge det varade! Min fina mamma kom och hälsade på mig i London för första gången någonsin (!) och tog med sig sin bästis Sven. Vi brunchade konstant, drack en del öl, och promenerade mer än vad fötter egentligen tillåter. Det var några av de bästa vårdagarna jag kan minnas. London är en så himla fin stad att leva loppan i. Tråkigt att det är så svårt att ha råd att bo OCH leva där. En dag kanske jag kluruar ut hur det kan funka...
Annars kom min Chrissy och festade till Arctic Monkeys med mig. Vi var så spralliga att det bara inte går att sätta ord på. Och jag är så arg på att hon bor en sån himla enormt bit ifrån mig när jag tänker på det. Varför kan inte alla bra och fina bara bosätta sig på samma gata? Fan vad fint det skulle vara. Som ett massivt kollektiv med lite fler rum och nummer på dörrarna bara. Någon som är på?
Jag tappar bort mig lite, förlåt. I början på juni hyrde Nat en skåpbil och plockade upp mig och mina tillhörigheter i öst och jag blev Hertfordshiebo på heltid. Vi drömde om att hitta en egen studio i Stoke Newington och sparade vartenda öre som vi fick in. Därmed gick mitt sociala liv utåt. Inga pengar till någonting alls. Mitt dagliga pendlande till jobbet kostade inte bara en sjorta utan flera par skor, handväskor, och hängslebyxor med. Ja, ni förstår vad jag menar. Mycket kändes lite som nån tryckt på pausknappen. Och visst spratt det till i benen på mig. Jag kunde inte vänta tills jag skulle få ta mig ut mitt frivilliga stand by-läge och ut i verkligheten igen, ut i det riktiga livet. 
Men cred till oss, för det funkade. Efter tre väldigt snåla månader hade vi över £3 000 på sparkontot. Och en framtid att planera på riktigt.
 

scribblings on the walls
scribbler is Beata

<3<3<3<3<3

2014-12-28 @ 21:18:02
URL: http://radarmagazine.se/beata/
scribbler is Mia

Jag vill bo på den gatan isåfall! Tänk att få kunna springa in till dig eller Moa eller Mimi eller vem som helst annan som också är helt fantastisk när helst en vill? Hemmafester varje helg då också, såklart. Längs med hela gatan.

Svar: Låter lite som en Veronica Maggio-låt, eller hur? 💜
Jennifer Palmblad

2014-12-30 @ 09:11:12
URL: http://miakristinacecilia.blogg.se/
scribbler is chrissy

åh jag är så enormt på! när flyttar vi in på den gatan?? <333

Svar: När som! Pax för nummer 12.
Jennifer Palmblad

2014-12-31 @ 16:28:17
URL: http://highfivelivet.blogspot.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0