instagramlivet

Har så gott som aldrig med mig kameran numera. Men attans vad det händer saker ändå som man vill spara på. Tur ändå att någon uppfann smartphonen. Vad gjorde jag innan, minns inte ens. Men ja, lite såhär ser det ut:
 
 Jag hänger och slänger, gillar livet mest. Nuru är min helgbästis och drar med mig överallt där det är fint och fest och ibland finns det ballonger med, så man kan ju inte klaga. Bor och röker med Mimi, men hon är hemma för sällan. Fast vi möts alltid upp och flörtar med pojkar i busskurer på Kingsland High Street och dansar så gatstenarna går sönder. Blir aldrig gammalt.
 
Hänger gärna i bästa vardagsrummet med snyggingar i peruker och så många billiga burkar öl att vi bara famlar runt i trevligheter och hamnar framför youtube med sköna musikvideor och roliga djurklipp. Sen blir det söder ibland med och pinglorna som räddar mina helger. Och vi vaknar till Mighty Boosh på storbildstv i en säng i Peckham och köper läsk på vägen hem en solig söndag och tänker att 'det här måste vi ändå föreviga' och så kom den dära bilden till liv. Glassigt, jag och Mimi alltså. Typ största kärleken.
 
I övrigt har Morrissey släppt sin självbiografi med pretentiöst omslag och jag köper så fort lönen kommer in på kontot kan jag lova er. Har fått nya fina vänner på jobbet som jag ska göra stan med ikväll och nästa helg, vilket ju aldrig är fel. Och så ska jag och Chrissy tråna efter Alex band guy i Earls Court nästa fredag. Dör lite av bara tanken. Får bli mer instagram när det händer.
 
All kärlek på er. Nu ska jag rosta mig en macka.
 

scribblings on the walls
scribbler is Karolina

Jag vill följa -om man får såklart! Vad heter nådig fröken?

Svar: jenniferpalmbladVäldigt innovativt, jag vet hah
Jennifer Palmblad

2013-10-20 @ 00:36:53
scribbler is chrissy

i overmorgon!!!!!!!!!!! <3

2013-10-23 @ 16:35:22
URL: http://highfivelivet.blogspot.co.uk

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0