greyfriars kirkyard

Jag har fortfarande jättemycket fina fotografier från Edinburghresan förra månaden sparade på dator. Vet bara inte vad jag ska skriva. Så övergripande mycket magi att jag blir lite stum. Men en eftermiddag, eller två egentligen, var vi på besök på Greyfriars Kirkyard, kyrkogården mitt i smeten där de första riktiga höstvindarna ruskade om oss. Låt mig visa.
 
Ligger precis bakom denna lilla puben. Har ni inte läst historien om Bobby tycker jag ni ska göra det bums. Dödligt söt.
 

Vi trampade ner de roströda löven i cirklar och letade fina gamla namn på gravarna.

På ett håll har man utkik över baksidan på caféet Elephant House, där J K Rowling satt och var finurlig en gång i tiden. Tänk att det var här det började alltså. Man känner det banne mig i luften. 
 
Vill bara ut med de här fina och resa igen. Så himla mycket! 
 
Håller på att spara pengar till en ny tågutflykt. Vet dock inte var eller med vem. Mot Sheffield kanske. Eller Manchester. Norrut känns rätt. Edinburgh blir det förhoppningsvis igen lagom till att man fyller år i mars. Kan knappt vänta kan jag säga er. Åh. 
 

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

så magiskt vackert.

2013-10-29 @ 01:22:37
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is chrissy

norrut tycker jag later HELT RATT!!! jag vill upptacka asmanga stallen har i norr & halla da kan vi ju ba motas upp pa nan northern trainstation nånstans?? vore apkul. sheffield!!!!!! vill ta en ol pa the boardwalk (aka puben alex band guy brukade jobba i)!! SAY YES?

Svar: FUCK YES!!!
Jennifer Palmblad

2013-10-30 @ 19:57:21
URL: http://highfivelivet.blogspot.co.uk

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0