en lördag i edinburgh

För tre veckor sen vaknade jag upp med den här utsikten från mitt hostelrum i Edinburgh. Peppen pumpade genom varje blodkärl och lusten att göra allt just nu på en gång flög runt i luften. Vi gjorde så gott vi kunde.
 
Dagen innan var det duggregn och pannkaksfika, men helt plötsligt var det blått på himlen och vi sprang genom staden sjungendes themet från Luften Hjältar. Mia flög lite också.
 
Målet var den där tjusiga toppen i fjärran; Arthur's Seat.
 
Lite halvbrant promenad med ömmande lårmuskler och vi flämtade att 'vad tusan håller vi på med?' men inte skulle man ge sig förrän man kunde taggas på Facebook på toppen. 
 
Allt går bra med lite vettigt sällskap vet ni ju. Skrattade så kinderna gick ur led säkert.
 
Helt makalös utsikt hela vägen. Hade man haft tiden och orken hade man kunnat ströva runt i en halv evighet kan jag lova.
 
Sen plötsligt var vi där och jag kunde bara inte ta in det. SÅ SJUKT VACKERT.
 
Solstänk i blicken och min nya förälskelse framför fötterna. Fan vad livet är fint ibland ändå.
 
Sen traskade vi hemåt igen, åt lite mat, drack mycket öl, fylleramlade längst ännu fler gator och dansade oss svettiga på en helschysst nattklubb vid namn Bubbelgum. Och så pratade folk skottska med. Tummen upp.

scribblings on the walls
scribbler is Mia

Åh, jag måste fråga: hur mycket kostar det att åka tåg från London till Edinburgh? Tar det lång tid? Hur bokar man biljetter?

Svar: Gå in på nationalrail.co.uk och boka där. Vi åkte tur & retur för typ £45, vilket är helt okej. Ganska bekväma tåg. Tar mellan 5-9 timmar typ, beroende på vilket tåg du åker med och när på dygnet. Finns bussar med från typ en tia styck, fast det har jag aldrig åkt själv. Åk till Edi, det är helt jävla magsikt!
Jennifer Palmblad

2013-10-14 @ 10:41:08
scribbler is Malin Aurora

Åh herregud så fint<3

2013-10-17 @ 11:19:07
URL: http://vildblommor.blogg.se/
scribbler is matilda

näe men så sjukt fint, kan nästan ej hantera att det finns sådana här bra platser på jorden.

2013-10-22 @ 20:08:43
URL: http://somsnus.blogg.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0