we both know the words to there is a light that never goes out

I lördags var det dags för en lite sådär turistig dag. Har inte haft en på evigheter, så det satt rätt fint. 
 
Åka buss förbi Hackney Empire.
 
Först åkte vi till Fulham och kikade lite på var Kevin gick i skola när han växte upp. Fick höra tusen osannolika och tokiga historier, men mest ösregnade det. Så det blev inga bilder just då. Men efter en tunnelbanetur till Trafalgar Square var det min tur att visa honom lite av sånt som betyder mycket för mig. Så vi besökte gamle vännen National Gallery och gick raka vägen till Van Gogh, älsklingen.
 
Kevin greppade inte grejen, så istället föreslog han att vi ju kunde spatsera hand i hand längst Themsen.  Sjukt fint. Och bästa turistfotostället också.
 
Sen gick vi genom Green Park till Buckingham Palace, som jag var måttligt intresserad av. Men omgivningen var tjusig. Och sen bara gick vi vidare för det kändes ju bra. Så efter ett tag var vi tillbaka där vi började igen, fast från en annan vinkel.
 
När magarna började kurra till drog vi vidare till Angel och gick in på ett eftermiddagslugnt The Lexington. Kommer aldrig känna igen mig där nykter. Det känns som en helt annan plats. Men det var där, vid den där baren jag träffade honom för första gången och det är ju så himla fint. Så vi hånglade lite igen, för gamla goda tiders skull liksom.
 
Så köpte vi pints och slog oss ner utanför. Jag hade bästa utsikten.
 
Gottgott. Sen var det nog och vi åkte hem, beställde kinesiskt och tittade på de första femton minuterna av Ruby Sparks innan jag somnade i hans famn. Perfekt lördag. Så fruktansvärt jävla skitbra.

scribblings on the walls
scribbler is captivatedminds.blogg.se

Fan vad fint allt verkar.

2013-05-06 @ 08:54:07
URL: http://captivatedminds.blogg.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0