sommarens önskelista

Hampstead Heath, oktober 2012.
 
Lite från och till-sjuka senaste dagarna har tömt mig på energi, men fyllt mig med en massa härliga idéer om saker jag hellre gjort än legat frusen/genomsvettig i min säng och lyssnar på Harry Potter-ljudböcker. Så varför inte göra en fin lista med målet att faktiskt ticka av allting innan hösten slagit på stort? Ingen anledning alls. Så här kommer den;
 
1//2 juli: Highgate Cemetery. För- och eftermiddag med kameran i högsta hugg på norra Londons tjusigaste och kanske mest välomtalade kyrkogård. Guidad tur och sen spatsera runt östra delarna på egen hand. 
 
5-7 juli// 1-14 juli: Brightonhelg. Ta tåget en fredag eftermiddag när jag slutat jobba och hälsa på min kompis Fred. Hänga på piren, kramas med min komips Rosie jag inte sett på någon månad, dricka billig öl hemma hos folk och leta trevliga pubar/klubbar tills natten är morgon och det är dags för en stor vegetarisk fry up. 
 
30 juli-1 augusti: Parisresa. Med tidigt tåg från King's Cross och två nätter på hotell i Montmartre. Pojken i ena handen och en flaska rödvin i andra. Regnar det ska jag stryka 'vandra hand i hand genom Paris i ösregn med någon jag älskar' från min bucket list, annars är ett besök på Père Lachaise Cemetery enda måstet.
 
14-20 augusti: Irland och Nordirland. Derry för stort släktkalas, Buncrana för finbesök och Dublin för dop. Får träffa hela tjocka släkten Doherty/Quigley/Cavanagh/Hickey, vilket är magpirrande fint, men också strosa runt och dricka öl med pojken på tu man hand. Älskar det uttrycket. Tu man hand.
 
12-15 september//19-22 september: Edinburghbesök. Ensam eller i sällskap, beroende på mina fina flatmates. Tåg/bussresa för en lagom billig peng och hostel om nätterna. Ska banne mig vandra runt hela nadrans staden, upp på alla backar, in på alla museum och en kopp varm choklad på varannat fik. Drömstaden.
 
Hur bra låter inte allt detta?
Är det någon som har något mysigt tips på något ställe jag borde dra till så säg till eller vet ni kanske någonstans det finns ruskigt billiga tågbiljetter så får ni inte vara tysta om det! Jag behöver magpirr och kameratrötta fingertoppar. Helst nu nu nu

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

Åh åh åh.

2013-06-25 @ 23:30:32
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is BabyStrange

Låter helt fantastiskt, tycker jag.

2013-06-26 @ 11:34:49
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/
scribbler is Jennifer

Åh, men du! Jag kommer befinna mig i Edinburgh då också! Hade varit kul att ses en liten sväng, du verkar ju vara en alldeles utomordentlig person.

Svar: Men härligt! Ja, det får vi allt göra. Jag ska försöka samordna med mina grabbar här hemma lite och hoppas på att boka redan i helgen. Har längtat efter att åka till Edinburgh sen jag flyttade hit för två år sen, så nu är det banne mig dags! Ska börja lusläsa reseguiden jag har redan ikväll, hih.
Jennifer Palmblad

2013-06-26 @ 18:26:21
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/
scribbler is Elaine

Varför inte åka till Prag och fota arkitekturen där? :) Har hört att det ska vara ganska billigt både att vistas i staden och resa dit!

2013-07-02 @ 11:22:09
URL: http://capricore.blogg.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0