bbq with the boys

I lördags var alla lediga och jag hade flyttat in hos Kevin för helgen, så då slog vi till med grillfest hemma hos Ed, som bor vid Finsbury Park. Matthew plockade upp oss i sin bil (älskar att åka bil i London, ha hänt att jag gjort det typ tre gånger, om man inte räknar taxi då) och vi drog alla för att shoppa allt som kan behövas. Sen var det bara grillandet kvar.
 
Korv, burgare, potatissallad, coleslaw och lite grönt. Satt så nedrans fint i magen. Fick pausa i flera timmar med cricket på tv. Lärde mig faktiskt lite av hur det ska spelas med, krångliga sport. 
 
När man kunde kalla det kväll drog vi några gator bort för att spela biljard och dricka pitchers med Carling. Jag är så dålig att det är pinsamt, men som tur är har jag bara snälla grabbar omkring mig som hjälper till med vinklar och sånt. Och när man druckit lite är det ingen som bryr sig om vem som är bra och vem som är dålig ändå.
 
Dessa grabbar har varit polare sen de gick på katolsk privatskola ihop, japp så går det till i det här landet. Nu pluggar/jobbar de alla i olika delar av landet och ses knappt annat än på sommaren. Tycker det är så vansinnigt fint att de fortfarande håller ihop så gott de bara kan. Sånt gör mig lycklig.
 
Sen tipsade Moa och Mimi om ett ställe de skulle till i Dalston som hade gratis inträde och öppet sen. Så vi knökade in oss i en taxi och drog dit. Var jätterökigt och hur tomt som helst på folk. Så vi spexade bäst vi kunde för att underhålla oss själva.
 
Kevin satte sig obehagligt nära folk när det fanns gott om plats. Fast grabben på bilden var rätt snäll och kul att prata med en stund, så det var väl ett bra val.
 
Saknar att bo på gångavstånd till Kingsland Road. En av de bästa gatorna för kul nattliv.
 
Avslutar med ett lite töntigt gruppfoto minus mig och Conor. 
Tack ska ni ha grabbar, ni är allt bra fina ni.

scribblings on the walls

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0