girls who are boys who like boys to be girls who do boys like they´re girls who do girls like they´re boys 
Mimi Ahlgren Svedegren & The Lexington.
Fin kväll.

äntligen galaxy och marble

 
Igår var det fredag & inte vilken fredag som helst; payday! Så himla väl behövt. Så efter en lyxpizza till middag & räkningar betalda beställde jag hem två klänningar från River Island som jag trånat efter himla länge. Nu har jag lite sådär lagom med slösa-skuldkänslor, men samtidigt världens pirr i magen för tänk så fin våren kommer bli i dessa två tjusigheter.

in the cold cold night

 

Jag är Jennifer den jättebittra.
Eller nej, men lite. Världens dundersnuva har anlänt & jag har på mig två jackor till vardags. Hjälper lite. Men snart är näsan Rudolfröd av alla snytningar & panikslagna gnuggningar med toalettpapper. Dessutom slutade näst senaste avsnittet av Criminal Minds sådär jätteilla.
Nåäl, nu blir det av att se om man inte kan muntra upp lite med en öl på puben, några nackpussar & kanske en rostad nattmacka innan det blir morgon, fredag & sista arbetspasset innan den så efterlängtade helgen. Önska mig lycka till.
Puss,

hur man förklarar att man älskar någon

 
Text från Moa;
 
'Såhär går det till: du slutar jobba så fort du kan, tar dig hem till oss, vi dricker, röker, myser och dansar och sen går vi någonstans och gör samma sak fast ännu ännu mer och sen går vi någon annanstans och gör samma sak fast ännu mer och sen hänger vi på efterfest och vem vet vad vi gör där och sen får vi se vad som händer. Det var det hela. Och just det, har du inga pengar så har vi dricka och cigg!'
 
Tillägg tre minuter senare;
 
'Och annat man kan behöva typ glitter.'

det glänser över tegelhusen

Ibland när världen är grå tar jag mig en liten promenad för att påminna mig om att det är vackert ändå.
 
 Härom dagen blev det till Victoria Park strax norrom där jag bor.
 
Det tog mig mindre än en halvtimme sen log jag ganska stort igen. Allt är så vackert här, allt. Skulle aldrig kunna föreställa mig att lämna England. Tror verkligen jag har hittat hem.
 
& visst kan man maila mig om man vill; jenniferpalmblad@hotmail.se

Tjo!

blue wednesday

 

Ibland är livet lite jobbigt. Då är det bästa man kan göra det här...

Tänk så fint att langos finns. & att det är så billigt att även lilla jag har råd att göra de. Lycka!

någon som kan något om kindles

 
Ni vet, jag vet, alla vet att jag dunderälskar böcker och litteratur.
Men i just detta fallet har jag hittills varit ganska så konservativ. Jag tycker om att stuva ner en liten pocketbok jag hittat på loppis i min ryggsäck när jag ska ut och resa, jag älskar att hitta fina inbundna versioner av mina älsklingar att ställa så vackert i bokhyllan, jag njuter av att bläddra från sida till sida, känna doften av en ny bok, kunna känna i handen att den här har minsan blivit läst tusen gånger om. Det är något magiskt med det.
 
Men nu är jag hemskt sugen på att skaffa mig en kindle och pimpa den med något tjusigt fodral. För i ärlighetens namn är det här också magi; ett helt bibliotek i fickformat. Tror det var en av Dumbledores senare uppfinningar.
 
Men ja, jag tänkte helt enkelt fråga om det finns någon därute med kindleerfarenhet.
Vad är bra, vad är härligt och vad är så underbart att jag inte kommer kunna säga nej? För om två veckor och en dag får jag lön och det kanske skulle kunna stå kindle stämplat på tio procent av den... hih.

det känns tokigt det känns rätt

 
Om på pricken en månad landar jag och Doherty i Sverige. Det känns så konstigt och fint och bra och knäppt och overkligt och spännande att jag vet inte vad. Vi ska krama alla mina katter, äta smörgåstårta ['what the hell is a sandwich cake?!'] med vänner, dricka öl på lama små pubar och vandra runt i min lilla småstad hand i hand.
Helt surrealistiskt. Längtar som attans!

dear sir stroke madame

 
Anna Ankstjärt har åkt sin väg. Tyst & lugnt i Cambrigde Court igen.
Bäst vi gör något åt det.

jag skulle summera, men det gick inget vidare

 
Kort & gott, hur var 2012?
Första hela året i London, första hela året då jag jobbade heltid. Flyttade från att bo med mina tre finaste töser till fyra nya härliga bekantskaper, tappade bort en telefon & hade sönder en annan, blev kär på riktigt igen på flera år, drack fler öl än vad det finns dagar på året & hade det riktigt jävla härligt för det mesta.
 
Var spenderades året? 
Boendes i London med två ganska korta Sverigebesök. Hemma var Stoke Newington men blev Bethnal Green, festerna flyttades från Camden till Islington & Shoreditch, lediga dagar med kameran i Highgate & Hampstead, jobb vid Oxford Circus & massa pussar i Holloway.
 
Med vem spenderade du året?
Sena kvällar, berusade eftermiddagar, ensamma nätter & alltidhelatiden med Moa & Mimi. Mathilda, Hanna, Klara, Carolin, Tessan och Rebecka flyttade tillbaka, men de två sistnämda kom tillbaka precis i slutet av året. Lärde känna & flyttade in med Charlotte, Bror, Mia & Daniel. Lyssnade på The Smiths med Paul innan vi tappade bort varandra. Drack hejdlöst med Fred & Charly. Hade finbesök från Sverige av Madeleine, Anna, HD & Karin. Föll handlöst för & hånglade med Kevin.
 
 
Alltså ja, jag tänkte jag skulle fylla i en sån där lista i år igen, precis som jag gjorde när jag var sjutton eller arton & tänkte att alla Bright Eyes texter nog ändå måste handla om mig. Men jag tröttnade lite. För det har varit ett sånt himla år & det går inte att få ner allt tokigt, fint, jobbigt, hemskt, bråkigt & bökigt i text.., eller ens i tankar. Det enda jag vet är att jag har haft det bättre än jag kunnat föreställa mig.
 
Jag vet inte alls vad jag vill nu eller vad jag hoppas ska bli mitt 2013. Förhoppningsvis står jag äl vid tolvslaget med ett leende på läpparna om ett år igen. Var, hur eller med vem vet jag inte. Men jag vet att den närmsta framtiden kommer att innehålla tokigt mycket jobb & en befodran, många puböl med de finaste, semesterdagar som måste tas ut innan de går upp i rök & tusen nätter med ansiktet begravt i Dohertys halsgrop. För det är precis det jag vill, just nu.
Puss

RSS 2.0