one friday night i took a pill or maybe two

Har inte haft min kamera utanför lägenheten på två månade nu kanske. Kombination av ingen tid, ingen ork och lite annat. Tur man har en crappy smartphone i alla fall. Så instagram lever än, och lite såhär har det sett ut på senaste:
 
Jobbklädd i min gråa BF blazer och nyköpt billigt läppstift. Mått kasst och gått på långpromenader i västra London, ofta iförd acid wash och docs, enda rätta ju.
 
En himla bakfull söndag spatserade jag runt centrum med mina två favoritlads och hittade till Black Books <3 annars min bästa partysork Mimi gör Dalstons off licenses osäkra och så kröp det sista höstljuset undan och det blev officiellt vinterkallt, Hata.
 
Ibland har jag kysst en pojke eller två och det finns fortfarande få saker som är så fina som att krypa nära intill någon under ett varmt täcke och bara mysa. Eller åka dubbeldäcare genom ösregn. Och kanske spana in roliga gatnamn då. Ja, just så.
 
I helgen ska jag spexa till det på två för £5 vin hade jag tänkt. Kanske besöka Christophers jobb ikväll och i alla fall krama och pussa på mina bästa. Freds fick över £70 i dricks på jobbet bara igår så jag har sagt till att drinkarna blir i hans namn. Sen imorgon blir det drag här i hushållet då jag får en ny rumskamrat i form av min lilla Mia och sen vansinnigt fint pojkfrämmat på kvällskanten. Tills sist en ikeautflykt med hela Kråkboet på söndag. Hinner säkert beställa en pizza vid något tillfälle med. Puss

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

acid wash är ju snyggaste någonsin.

2013-12-06 @ 15:17:35
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is lisa

så fina bilder!

2013-12-15 @ 19:52:38
URL: http://popflickan.blogg.se
scribbler is Ellie

Jag är så dålig på att komma ihåg att kika på "mina" bloggar, men älskar dina bilder. Får man fråga vad du heter på instagram så man kan följa dig mer frekvent där istället?

Svar: Jag heter jenniferpalmblad på instagram och jag uppdaterar lite mer där och alla är hemskt välkomna att kika in om de så önskar. Puss
Jennifer Palmblad

2013-12-17 @ 21:48:01

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0