2014 i promise you...

Jag har fyra resemål som ska bli av under det kommande året. Banne mig och jävlar anamma! Alla fyra är platser jag aldrig har besökt men som känns sådär oerhört vackra på sina egna vis, så jag måste helt enkelt ta mig dit. Och eftersom att jag innerst inne är en sann anglofil så är det bara brittiska destinationer. Tror verkligen jag hittat rätt här i livet, i alla fall rent geografiskt. 
Så just nu ser jag fram emot:
 
Favoritdialekten och 60p-öl på Shag. Chrissy ska ju med, självfallet. Det har hon själv inget att säga till om. Ska vi starta på The Effing Sandwich Shop, eller vad säger du, love? Sen jobbar vi oss flitigt igenom allt Band Guy-relaterat och delar på en flaska rödvin eller två. Jaa?!?
 
Lagom till födelsedagen tänkte jag. Dog på insidan när jag fick andas in Edinburgh och jag vill bara ha mer av härligaste Skottland. Lauren och Andrew står för min språkmässiga utbildning. Det går sådär hittills får jag väl erkänna. Men men. Och Sauchiehall Street då, hah.
 
Så engelskt det kan bli känns det som. Så himla mycket kulturell historia att jag bara flippar. Vill se allt, gå på alla smutsiga gator och dansa på alla nattklubbar. Så himla mycket ett måste. Och kanske en snabbtripp till Macclesfield med om tillfälle ges.
 
Polare Fred sa alltid åt mig att komma och hälsa på honom när han bodde där, men det kom alltid småsaker i vägen. Nåväl, Brighton står ju kvar så vitt jag vet och jag känner att det kommer bli många dagstripper ner till kusten i sommar. Steka på stranden och vara vaken hela natten. Tack ja tack.
 
Har ni några tips gällande dessa städer får ni gärna dela med er.
Fast att improvisera är ju inte så tokigt det heller. Åh, eskapisten i mig längtar!
P.S. fotokonsten är från tumblr.

scribblings on the walls
scribbler is Hanna

Åh Glasgow är ju världens finaste stad! Här är några tips vad du inte bör missa när du är där.

-Nice and Slezys, för bra musik, fantastisk jukebox på övervåningen, trevligt folk och alltid smockfullt på helgerna. Nere i källaren finns en liten scen och på måndagar är det open mic night med gratis popcorn och charmigaste hosten.
-Mono, världens godaste mat, allt veganskt. Burgaren är fantastiskt. Älskar att man både kan sitta och dricka te i timmar eller käka eller dricka öl. Ligger i samma lokal som skivaffär som också är fantastisk.
-13th note, Bar/resturang där allt också är vegetariskt/veganskt. På nederplan så finns en trång liten källare där det ofta spelar fina band.

2013-12-30 @ 08:37:45
URL: http://mondaytuesday.blogg.se
scribbler is chrissy

haha aaaah!!!!! ja KLART SOM FAN jag kommer med!!!! har inte varit inne pa *internet* (ba pa telefonen liksom och da mest insta & tumblah) pga........ar........drumroll...............singel...... JAVLA. JAVLA. JAVLA. skit. sa har inte sett det har forran nu iaf. MEN JAG KOMMER till sheffield. till the effing sandwich shop. pinkie swear

2014-01-07 @ 14:21:33
URL: http://highfivelivet.blogspot.co.uk
scribbler is Bara brittiskt

Kul bilder. Edinburgh är underbart och jag instämmer helt om Yorkshiredialekten, haha. Du har aldrig funderat på Bristol? Kul studentstad med en massa mediefolk.

2014-06-13 @ 17:59:35
URL: http://barabrittiskt.wordpress.com/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0