kort om en vanlig vardag

Jag har ju inte så mycket att skriva om. Mina vardagar ser mest ut på det här viset:

Upp i gryningen. Klockan är tio i sex på morgonen och då får man traska bort till bussen för att hinna till jobbet i tid. P.S. sömndrucken blick.
 
8,5 timmar instängd i besten på Oxford Street, helt befriande att se lite dagsljus på lunchen, så då promenerar jag mest runt i närheten. Här upp längst Regent Street.
 
Träden må vara kala men det är varmt nog att ta av sig kavajen och äta lunch i grannparken. Så det gör jag var och varannan dag. Bra med ett avbrott från stress och sånt dumt.
 
Sen klockan tre-fyra är det dags att bege sig. Ibland hem, ibland till en pub och ibland vidare på andra äventyr. Men mest är det vardagligt och mest inte så intressant. Har helt klart halkat in i en tråkperiod. Vill knappt ens ha med mig själv att göra. Men det är ju så attans svårt att säga till sig själv på skarpen. Så nu tar jag en öl på balkongen. Fast det är ingen balkong egentligen, bara Fred som allar den för det.

scribblings on the walls
scribbler is Jessica

Åh fantastiskt, du lever typ drömmen!Vill himla gärna fråga lite frågor om din london flytt och hur det är att bo där. Är det okej att maila några frågor (om du har tid att svara och så)?

Svar: Visst, maila till jenniferpalmblad@hotmail.se
Jennifer Palmblad

2013-04-25 @ 19:35:18
URL: http://fierce-panda.blogspot.com
scribbler is j

Ang. frågan ovan. Skulle du inte kunna göra ett inlägg om det? Är så himla nyfiken på hur allt gick till och så. + fler bilder på fina dig! Din blogg är ju en av de bästa, helt klart.

2013-04-25 @ 21:20:23
scribbler is catarina

VACKRA TJEJ

2013-04-27 @ 11:18:35
URL: http://creatingtoinspire.blogg.se
scribbler is Amanda

Hur vardagligt det än är ser det så himla fint ut! Jag har följt dig i flera år nu och är också himla nyfiken på hur allting gick med själva flytten. Ska bestämt flytta till London i höst och det ser ut att ha gått så bra för dig med allt, medan man läser från andra hur svårt allt ska vara med att få boende, jobb etc. Så jag önskar härmed ett inlägg om flytten och hur man kommer igång, vad man ska tänka på osv, det vore sååå tacksamt :)

2013-05-08 @ 16:51:13

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0