we've got lube, we've got love.

'Come here, I need you.
If you won't come I'm using emotional blackmail against you.
You're my girlfriend and I love you.
Now get over here!'
 
-Pojken Doherty, full som en kastrull.
 
 
Jag har typ slutat dricka. Måste spara pengar & minnen. Så det kändes som en bra grej att göra. Dessutom stickar jag väldigt mycket & det blir en hel del strumpor gjorda. Undrar om man får flyga med strumpstickor i handbagaget? Annars blir resan till Sverige om två veckor så himla långtråkig Hur gör typiska tanter när de reser?
Kanske har slutat röka med förresten. Pojken slutade för en vecka sen & jag tänker att kan han så kan väl jag med. Så vi får väl se. Har gått ett dygn nu, vet inte hur förtjust i tanken jag egentligen är. Men det är mysigt varmt i lägenheten & jag har organisk yoghurt som väntar mig till frukost. Så nu drar jag på ett gammalt avsnitt av 'Memoirs of Sherlock Holmes' & myser till det som attans.
 
Up top x

scribblings on the walls
scribbler is Sol

Prova att packa ner stickor i trä:) fungerade för en som jag sticka ihop med:)

2012-10-28 @ 21:26:08
URL: http://skogstrollsol.blogspot.com
scribbler is christina

ååååh halleluja hittade ÄNTLIGEN din blogg igen! läste den på förra adressen, och innan du flyttade till london, men sen tappade jag bort dig. skönt att hittat hit igen! och nu bor du ju här! vill du kanske ses över en öl nångång? vore jättekul om du mejlade så kunde vi styra upp något :)

2012-11-02 @ 18:54:13
URL: http://highfivelivet.blogspot.co.uk

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0