sluta säga att jag inte äter

 
Ni vet när folk tror att de ger en komplimang men egentligen är det bara en tjatig jobbig förolämpning. Ja, jag blir lite trött & gnällig ibland. & numera går det banne mig inte en dag utan att någon på jobbet, vare sig det är någon jag jobbar nära med, en manager, en säkerhetsvakt eller någon filur från Topshop som jag aldrig riktigt pratat med, måste anmärka på att jag gått ner i vikt. Kommer det inte därigenom kommer det över Facebook eller instagram. Eller så dunkar någon mig i ryggen på puben & säger åt mig att äta lite. & jag är så jävla trött på det.

Jag jobbar heltid med ett stressigt jobb där jag inte bara är på fötterna 8,5 timmar om dagen utan även så gott som alltid går eller springer. Jag hoppar upp & ner på stegar & klättar trappor i så många riktningar som trappor har tillåtelse att gå i. & när jag inte är på jobbet traskar jag på fina marknader med vänner, ränner runt staden i jakt på dansgolv, går på långpromenader eller har maratonträffar med pojken i hans sovrum. Jag är väldigt sällan stillasittandes. Utöver det hade jag en förjävlig halsfluss nu i somras då jag inte kunde äta en bit mat eller dricka annat än minimala klunkar vatten i åtta dagar. Inte en gnutta. Men det är inte fint att kommentera på att någon varit väldigt sjuk. Dessutom var det bra mycket mer muskler än något annat jag förlorade under mina sängliggande veckor. Hälften har jag inte hunnit ta igen ännu.
Men för allt i världen, fråga vem som helst; jag äter precis lika dumt & onyttigt som alltid, om inte värre sen jag flyttade till England. Chips with cheese & beans, enorma flaskor med Pepsi, toast med så mycket ost att det rinner ut när man tar en tugga, öl i härliga mängder, pasta med ostsås & en whiskey på det.
 
Så, nu är det slutpratat om det.
Nu ska jag ta mig en ruskigt snabb dusch, knäcka veckans första öl, traska bort till Moa & bli bjuden på tacomiddag med fint sällskap & avsluta kvällen på en pub i Holloway med pojkvännen & hans kära kamrater.
Puss & hej från en tjurig tjej.

scribblings on the walls
scribbler is chily

hur kan en kolla ens bilder på instagram? om en inte har det? går det ens?

2012-10-20 @ 19:45:37
URL: http://tro-tvivel.blogspot.com
scribbler is catarina

jag känner mig träffad & får be om ursäkt. det var aldrig menat som något anklagande mest bara en liten undran för jag har en förmåga att reagera på sånt där då jag är "rädd om" folk, även om jag inte känner dom. men har liksom hängt med dig/din blogg ett tag, så kommentaren på Instagram bara slank ur mig för jag typ.. blev orolig.

2012-10-20 @ 20:29:45
URL: http://creatingtoinspire.blogg.se
scribbler is Jennifer

Catarina, ingen fara. En kommentar gör ingen som helst skada, mest bara det att jag fått höra det dagligen i månader. Och det finns inget att vara orolig över. Eller jo det finns det säkert, men jag bantar inte, svälter mig inte, tränar inte tokigt mycket eller fokuserar på vad jag väger. För en gång skull. Fast nu gör alla andra det och jag börjar bli lite trött. Behövde mest gnälla av mig. Ta inte illa upp är du söt

2012-10-20 @ 23:16:07
scribbler is Kajsa

För oss som har läst din blogg ett tag är det ju knappast någon hemlighet att du har lidit av en ätstörning, kanske gör du det fortfarande?

2012-10-21 @ 05:03:51
scribbler is Camilla Andersson

jag har helt missat dig på instagram! vad heter du?

2012-11-02 @ 10:37:13
URL: http://camillalola.blogg.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0