varför det måste ta slutNi undrar över London & mig, vår lilla kärleksrelation. Jag säger att jag måste flytta härifrån & det är såhär det ligger till;
Nu på måndag börjar jag plugga på distans, på kvartstid samtidigt som jag jobbar heltid. Jag läser på distans & kommer göra det även under sommaren, men då på heltid & på ett csn-lån istället för en lön. Men i augusti månad måste jag infinna mig på plats på skolan i Kristianstad & då är det himla jobbigt att pendla från Stoke Newington kan jag lova er. Utöver det har jag mina tre fina små katter som jag måste tillbaka till. Så därför måste jag flytta, även om jag verkligen inte vill.

Dock har jag bara ett hyreskontrakt till början av juni, sen är jag lite bostadslös. Men det dunkar helhjärtat i bröstkorgen för alla dessa dimmiga små gator & allt jag vill i sommar är att dricka öl i Hyde Park & sola på Hamstead Heath, vilket jag kommer ha lite mer tid till när jag pluggar & kan planera min tid själv, så jag kommer försöka hitta ett tillfälligt boende under sommaren här. För ni vet hur det är när man är kär. Man vill bara hålla handen för alltid & aldrig släppa taget om dne man älskar. Det vill inte jag heller.
Så vi ska leva lyckliga i ett par månader till, sen är jag tillbaka i Kristianstad för att avsluta mina studier i två terminer. Sen finns London kvar har jag hört & vem vet om jag kan hålla mig borta...

scribblings on the walls
scribbler is Malin Aurora

Känner lite samma, bor för tillfället i Tokyo men måste snart åka härifrån. Och det gör ju så himla ont, precis som du skriver, man vill inte släppa taget.

2012-03-05 @ 04:03:11
URL: http://vildblommor.blogg.se/
scribbler is julia.

precis jennifer, london finns kvar och väntar på dig! vad är det som du skall plugga, och vad vill du bli när du blir större?

2012-03-11 @ 07:37:45
URL: http://julia.blogg.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0