the smell of denial


Late night webcam.
Finns det någonting jag älskar mer än London självt är det min a fina vänner här.

en bit av delad kärlek på en torsdag


f; Den magiska Arthur Dar ville's twitter.

Jag & min kompis Mathilda.
Saknar dig när du är på jobbet.

they had it coming

rsäkta all tystnad, men fint besök & födelsedagar har inte gett mig något vidare bloggutrymme. Men mer k ommer, jag lovar er, mina vänn er.

en hel natt och lite till


spell it out for me


Min vackraste Mimi.
Det är allt för nu.

varför det måste ta slutNi undrar över London & mig, vår lilla kärleksrelation. Jag säger att jag måste flytta härifrån & det är såhär det ligger till;
Nu på måndag börjar jag plugga på distans, på kvartstid samtidigt som jag jobbar heltid. Jag läser på distans & kommer göra det även under sommaren, men då på heltid & på ett csn-lån istället för en lön. Men i augusti månad måste jag infinna mig på plats på skolan i Kristianstad & då är det himla jobbigt att pendla från Stoke Newington kan jag lova er. Utöver det har jag mina tre fina små katter som jag måste tillbaka till. Så därför måste jag flytta, även om jag verkligen inte vill.

Dock har jag bara ett hyreskontrakt till början av juni, sen är jag lite bostadslös. Men det dunkar helhjärtat i bröstkorgen för alla dessa dimmiga små gator & allt jag vill i sommar är att dricka öl i Hyde Park & sola på Hamstead Heath, vilket jag kommer ha lite mer tid till när jag pluggar & kan planera min tid själv, så jag kommer försöka hitta ett tillfälligt boende under sommaren här. För ni vet hur det är när man är kär. Man vill bara hålla handen för alltid & aldrig släppa taget om dne man älskar. Det vill inte jag heller.
Så vi ska leva lyckliga i ett par månader till, sen är jag tillbaka i Kristianstad för att avsluta mina studier i två terminer. Sen finns London kvar har jag hört & vem vet om jag kan hålla mig borta...

albion, the parade


I onsdags åkte jag med mina fina till camden, mötte upp en tjusig & precis lika fin Caroline & traskade bort till The Cob Gallery där både målningar & små samlade ting från Pete Dohertys övergivna hus här i landet ställs ut för tillfället.


Där fanns så mycket fin & så himla mycket skräp. Värsta hemulsamlaren. Tror bara den är en dag till, så har ni vägarna förbi så traska dit!


Sen tog vi oss till låtsas-baker Street, där Sherlock spelas in, & fikade utomhus för första gången i år på lilla Speedy's. Känner ni igen det från TV-serien?

RSS 2.0