broadway market


Idag är det lördag & då hänger man ett par kvarter bort från mitt på en av de härligaste gatorna jag varit med om. Det är Broadway Market & alla säljer gamla klänningar & himla mysig mat. Har man tur får man provsmaka en massa & kanske ägaren till ståndet är svensk & allt blir lite sådär extra fint. Så var det idag.


Jag drog dit med min lilla Mimi som trotsade blåsten i hatt. Vi köpte cigarettlådor för en pund & drack en öl var på London Fields. Himla bra.

Vi ses där nästa lördag igen!
 

reckless serenade

 
Fem meter frn min ytterdörr ligger en liten söt & söndrig passage som någon har varit fin nog att döpa om till 'Up The Bracket Alley' med tusch. Sen är hela gången, kanske nästan 100 meter lång, nerklottrad med fina Libertinescitat & street art. Bästa stället jag vet att ta en cigarett på mitt i natten.
 

i pour myself the strongest drink my stomach can stand

Instagrambilder.
 
Midsommar på brittiskt vis blev midsommar på skottskt vis. Mina flatmates gjorde världens härligaste enorma picknick som vi packade med oss till stans blåsigaste park & svalde med rekorderlig cider. Min bästa Rebecka är tillbaka hos mig, så hon hängde på. Londonfödda Lina som är här & hänger ett tag lika så. Sen poppade min favoritskotte upp & vi drack tusen öl & pratade om livet utanför stammisbaren tills natten inte var vidare ung längre. Avslutningsvis romantiska gester & en helt bedårande grabb som kysser skiten ur mig.
Det är viktigt att minnas hur fint allt kan vara ibland. Tack, mina älsklingar.

suddenly it occurs to me

 
Senaste nytt från de brittiska öarna; jag har tagit mig i kragen & skaffat instagram. Ni finner mig under det mycket spektakulära namnet jenniferpalmblad. Kika gära in. Är så himla dålig på att plocka med mig min otympliga nikon, så jag kände att lite lågbudgetmässig vardagsdokumentation kunde vara en god tanke.
 
I övrigt; går på antibiotika som är senapsgul & roströd, gör mest toast hemma & peppar inför midsommar. Det blir nypotatis & ölkväll för hela slanten, ska bara se till att bli av med min hosta med. Två cigarettfria dygn är nu räknade & abstinensen är under kontroll. Ska bara bli av med min hosta, sen rullar jag egna igen.
Imorgon hittar ni mig i Victoria Park med mina härliga svenskar & kanske ett gäng skottska grabbar med.

all the best people are madPå en väldigt kort tid har jag hunnit vara lyckligt kär & olyckligt kär. Så nu raderar jag allt som har med honom att göra. Jag häller ut hans cigarettfilter ur min ryggsäck, stryker Radiohead från alla spellistor & tvättar bort hans fingeravtryck från min hud. Jag har ont varje sekund, men jag orkar inte med att det betyder någonting.
Känslor. Fuck that shit.

karma police


Hej & god morgon.

En lagom irriterad hals, men med en dunderfrukost tror jag att dagen kan funka ändå. Orka bli sjuk, det finns så mycket fint jag vill hinna med & göra nu nu nu. Brittiskt solsken på gatorna & jag kommer vara instängd mellan stressade turister & otrevliga modefolk med vassa armbågar idag. Flaggskeppsbutiken kör igång rean i förväg & jag har slitit som en husalf de senaste dagarna.

Fast fint;
,Madeleine har bokat biljetter & kommer hit till mig i slutet av juli. Hur bra kan inte det bli?
,Moa ringde mig igår på lunchen för att berätta att två rävar lekte på deras tak i solskenet.
,Blyga katten George vågar hälsa på mig nu, fast bara om jag ber snällt.
,Imorgon är det match. Det är fan lag på fotboll i det här landet. Om Sverige vinner kommer ingen på jobbet prata med mig nästa vecka. Heja England.
,Söt pojke inbokad på lördag. Världens mest blå ögon & irländsk brytning. Så fin.
,Ledig hela midsommarhelgen. Antingen Brighton eller Hyde Park. Sjukt pepp på en brittisk midsommar.

alla mina vackrasteTiden tickar & det är sorgliga stunder här på ön min. Många av de absolut finaste människorna jag träffat har flyttat sin kos & jag väntar bara på att de ska ta sitt förnuft till fånga & återvända. Det hade blivit storslaget.

I övrigt har jag en ny adress i east & internettillgång.
Nu kollar vi pulsen på bloggen & återupplivar bäst vi kan. Puss.

RSS 2.0