jag tror det är såhär äkta kärlek ser ut

 
 


Ni vet hur vansinnigt mycket jag älskar mina vackraste The Kills & deras musik. Men jag tror att det som gör att den blir lite extra magisk är att Alison & Jamie verkar vara så himla tighta, så himla vänskapligt förälskade i varandra & så himla mycket som en enhet. & videon till 'Last Goodbye' gör mig lite extra avundsjuk.
 
Nu kryper jag ner under mitt täcke & försvinner för natten. Bäst så ibland.

scribblings on the walls
scribbler is Ellie

Jag har tråkigt på internet utan nya inlägg ifrån dig.

2012-07-27 @ 01:40:36
URL: http://elliemalm.blogspot.se/
scribbler is Frida

Hej Jennifer! Jag hoppas verkligen att du skulle kunna svara på några frågor som jag har angående flytt till London, för jag har så många och känner att det är bättre att fråga någon som har levt och lärt liksom. Jag har läst igenom din blogg på jakt efter svar, och jag har fått en del, men jag hoppas ändå att du skulle kunna svara lite mer utförligt på mina frågor! Antingen här eller till min mail!
Sen så länge jag kan minnas har jag alltid velat flytta till London. Bara ta vilket jobb som helst, allt för att kunna bara leva och vara fri i England. Jag känner av hela mitt hjärta att jag måste bortbortbort från denna jävla småstaden jag bor i nu, men samtidigt är det läskigt att lämna allt bekant och åka till ett främmande land där man inte har någonting. Jag förstår att allt handlar om vilja, men är det verkligen så lätt att få jobb i London eller handlar det mest om tur? Jag är livrädd för att allt ska skita sig efter någon vecka så att jag måste åka tillbaka hem igen. Behöver man slutbetyg i sitt CV eller de bryr sig inte om sånt där borta? Behöver man det för att jobba som servitris eller kassörska etc? Är också nervös över boende. Min syster bor i London så jag antar att jag skulle kunna bo hos henne medans jag letar efter eget, men återigen kommer rädslan i vägen; tänk så hittar jag inget? Löser det sig verkligen för alla? Och hur gör man med möbler om man väl hittar ett ställe? Brukar det finnas i lägenheterna? Kanske lämnas kvar efter tidigare flatmates..? Jag har ingen aning. Men jag vill verkligen bara komma bort, till London. Så himla mycket. Men jag är rädd och osäker och det kommer ständigt i vägen för min vilja. Jag tror att du om någon kan förstå och ge mig svar och råd. Fast helst ska du ju peppa sönder mig så att jag flyttar med en gång!! Snällasnälla svara mig när du har tid. Skulle vilja flytta någon gång under senhösten, när jag sparat ihop mera pengar. Då kanske vi kan hänga till och med. KRAM

2012-07-30 @ 00:17:16
scribbler is anna.

älskling. jag går liksom under utan dig ibland.

2012-07-30 @ 14:02:56
URL: http://kaospassagerare.blogg.se
scribbler is hille

vart eruuuuu? vill ju nörda senaste sherlock-nyheterna med dig!

2012-08-24 @ 20:48:53
URL: http://heleneryden.blogspot.com
scribbler is julia.

jennifer, vart är du?

2012-08-28 @ 13:09:13
URL: http://julia.blogg.se
scribbler is Vendela

Hejhej! Hittar inte din mailadress någonstans så därför skriver jag det här som en kommentar.
Jag ska åka till London i höst för att göra mitt projektarbete som är ett resereportage för fattiga studenter som inte vill göra big ben utan mer sådant som londonborna gör! Så jag tänkte direkt att du skulle kunna ge mig lite tips och idéer! Så caféer, marknader, second hand affärer, restauranger, klubbar, saker att tänka på och boende!
Hoppas allt är bra med dig, KRAM!

2012-08-28 @ 19:36:31

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0