jag tror det är såhär äkta kärlek ser ut

 
 


Ni vet hur vansinnigt mycket jag älskar mina vackraste The Kills & deras musik. Men jag tror att det som gör att den blir lite extra magisk är att Alison & Jamie verkar vara så himla tighta, så himla vänskapligt förälskade i varandra & så himla mycket som en enhet. & videon till 'Last Goodbye' gör mig lite extra avundsjuk.
 
Nu kryper jag ner under mitt täcke & försvinner för natten. Bäst så ibland.

it doesn't count if you can't remember it the next morning

Jag har spenderat det senaste dygnet i sängen. Så himla väl behövt.
Fredagen var fin. Mötte upp Andrew vid tunnelbanan & sprang inom Mias lilla lägenhet för att kika om jag kanske inte skulle kunna bo där. Det hade varit hur bra som helst, måste bara se till att allt det där nedrans jobbiga ekonomiska löser sig. Verkar ju ta tusen år & lite till. Sen köpte vi billig öl & drog hem till Moa för att sitta i ett rödmålat vardagsrum & prata bort hela natten för att inse att klockan var fem på morgonen & vi alla halvsomnat i en hög på soffan. Tror inte jag nyktrade till förrän sent igår kväll, men så får det vara ibland.
 
Väcktes mitt i natten av ett telefonsamtal från min favoritpojke här i krokarna. Idag har jag fått återberätta största delen av det för honom. Men mest av allt ligger jag platt ner på madrassen & tittar på en kombination av Frankie Boyle, Eternal Sunshine of the Spotless Mind & diverse youtube-klipp som involverar Alex Turner. Pimplar diet coke. Vill inte tillbaka till verkligheten & jobbet imorgon. Slit & släng. Sista veckan innan OS.
 
Anna & HD kommer nog hit snart. Helt klart bäst i världen.

there are no innocent bystanders

För två kvällar sen fick jag spratt & klippte av mig ett gäng centimeter av mitt hår.
 
Kastade i lite mörkbrun färg med & de långlevda ombre topparna föll bort.
 
Känns fint & bra.

RSS 2.0