oh how i adore you


Mathilda & Moa utanför vårt lilla krypin.

manual för dimmtäta nätter


Ensam i ett kök/vardagsrum i nordöstra London en tråkig torsdagskväll?


Brygg en kopp av ditt godaste pepparmintsthé & spetsa det med houng, häll upp i favoritmuggen & blås.


När det är lagom varmt tillsätter du en bra bok & myser på. Typ såhär.

love of the north


Ledig söndag & jag tog med mina små tokar på en bussutflykt till några av mina favoritplatser i norr.


Vi åkte till Hampstead & fikade världens godaste varma choklad på ett litet fik där personalen kallade en 'bella' & solen sken in sådär vardagsromantiskt genom fönsterrutorna.


Sen gick vi över Hampstead Heath & Moa doftade på blommorna i Highgate som en annan pinuppa.

Det är så högt upp & ibland glimtar man ut över resten av min fantastiska lilla hemstad & blir alldeles varm i magen. Det är vår här nu kan jag säga er, alla jackor uppknäppta & solsken i ryggen. Så mycket kärlek.

a walk a dayJag fotograferar i princip inte längre. Har haft kameran med mig vid två tillfällen i januari & ett i februari. Jag borde skämmas. Men nu börjar det äntligen bli lite mildare & jag tar långa promenader på mina lunchraster. Helst går jag ner till Soho & tittar på alla söta små fik, rotar runt i butiker & slösar tiden på att upptäcka nya små skrymslen som finns just runt hörnet. Här är vackert, kan jag säga er.

Annars i vanlig ordning håller min förkylning i sig, jobbet är fullt av nya ansikten & Mathilda lagar bästa maten att krypa upp i sängen med & avnjuta till en film. Finfint,

wednesday bluesIdag är jag väldigt ledig & gatorna makalöst kalla, men det kändes onödigt att bara sitta hemma. Så istället tog jag bussen till St. Bartholomew's Hospital & hittade mig själv sittandes på en plats där slutet av den här säsongens Sherlock spelades in. Magi hela vägen in i magen. För tillfället sitter jag på ett café I Covent Garden. & dricker varm choklad i väntan på att Mathilda ska sluta jobbet & sen blir det som alltid langos & film. Älskar min vardag här.

the heart of the British nation

Sitter på bussen på väg till jobbet i ett soligt & iskallt London. Mitt mobila Internet funkar finfint & allt är lyckligt. Igår hängde jag & Mathilda där de spelar in Sherlock & hade massor med pirr i magen. Det här är sannerligen den mest fantastiska staden jag vet. Puss

RSS 2.0