sneak preview

Till alla er små troll som redan hittat hit;Det är lite som att flytta i hemlighet; att skaffa sig en ny blogg.
hellobenjamin har varit en trogen kamrat i många år, men ibland tar allt det fina slut i syfte att göra rum för nya & kanske ännu mer makalösa kapitel. I vilket fall som hoppas jag att ni alla vill fortsätta läsa. Det är fortfarande Jennifer, fortfarande med mycket kärlek men på en helt ny plats.

Den här bloggen kommer att skrivas ifrån London. Hackney till en början med & vem vet var sen. Det kommer bli mer av varadgsäventyr, personliga fotografier, vinkvällar på takterasser, streetstyle med söta brittiska pojkar, tokiga utekvällar & helt enkelt mer baserat på egna fotografier & de berättelser de vill förmedla. Det nya formatet tvingar mig att vara mer kreativ på egen hand, vilket jag absolut inte tackar nej till. I början kommer det säkerligen vara lite rörigt med nytt lägenhetsletande, dåligt med internettillgång & kanske [förhoppningsvis] en massa arbetsintervjuer & provjobb, så det kan hända att inläggen inte blir lika frekventa som de varit i hellobenjaminbloggen. Men jag skriver när jag kan, jag lovar.

Äventyret börjar den trettionde augusti. Vi ses då.
Här, på isolated youth.

scribblings on the walls
scribbler is Miranda

Åh hur gör man för att bara våga åka sådär? Eller du kanske har massa kompisar i drömstaden och sånt.

2011-08-30 @ 19:21:24
URL: http://teenageboredom.blogg.se/
scribbler is Ellie

Tänk vad nervös och förväntansfull jag var när jag skulle sticka till London och pröva lyckan som au pair. Men en vecka senare blev jag bokstavligen utkastad från de jag bodde hos och två timmar senare satt jag med mina ambitioner och drömmar på väg till Sverige. Nu sitter jag 40 mil från Malmö där jag startade, ett litet steg för de flesta, men ett stort för mig. Man har alla sina stora och små resor, och då menar jag nödvändigtvis inte fysiskt. jag hoppas London ger dig allt det har att erbjuda! Vi kanske ses där om ett år eller två.

2011-09-05 @ 22:43:34
URL: http://elliemalm.bloggplatsen.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0