kids of mare streetKort hälsning från allt det nya & extremt fina.
Jag sitter på en terass i hackney i nya hemmet & dricker snorbilligt vin med härligaste brudarna. Ni anar inte hur bra allt är. Ändå har jag inte riktigt landat än. Fina fiskar & kattungar.

en kortfattad kategoriförklaring

Det där med kategorier i en blogg är himla fiffigt enligt mig. Lite enklare att navigera, att hitta rätt. Så jag tänkte kort & gott klargöra vad som kommer att gömma sig i de olika kategorierna ni ser till höger på sidan. Ett två tre;ABOUT ME kommer att vara en ganska snål samling av onödig eller nödvändigt vetande om mig & isolated youth-bloggen. Q&A, någon enstaka lista, en länksida & mest en presentation av vem jag är. Ett smart sätt att få lite översikt tänkte jag.

LUMINARY ONES fylls av fint folk som jag tycker om att krama, härliga typer jag ser upp till, kanske ett bloggtips eller två. Ja, ni hänger med på noterna.

SOUND//TASTE//TOUCH är en samlingskategori för allt det där lite kreativa & vackra; litteratur, musik, film, bbc-skräp, musikvideor, tv-serier, illustrationer. You name it, I'll categorize it.

THE ORDINARY DAYS är som ni kanske redan klurat ut vardagskategorin. Lite tisdagsobservationer, obligatoriska cafédagböcker, loppmarknader, théstunder, betraktelser från ett fönster, promenader till & från jobbet, avokadofrukostar & i princip allt annnat strunt jag sysslar med på daglig basis.

WARDROBE//STYLE//CRAP handlar om chelsea boots, capes, lustiga fiskbensflätor, eventuella outfitbilder, hattar jag drömmer om, festliga strumpbyxor, marknadsfynd & annat ytligt.

WASTED YOUTH är dedikerat åt äventyr, klubbnätter, kullerstensdanser, billig öl, utflykter till Skottland, delade mentholcigaretter med främlingar & sådana saker som är värda att spara lite extra på.

var ni annars kan hitta mig

you've guessed it; länklista.

RSS 2.0